7.9 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023 - 7:39
No menu items!

Emerich Jenei a fost externat

spot_img

Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României şi al echipei Steaua, Emerich Jenei, a fost externat, luni, de la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, unde fusese operat pe cord.

Soţia lui Emerich Jenei, Ileana, a declarat, luni, că fostul antrenor a fost externat şi se simte bine.

Fostul antrenor a părăsit, luni dimineaţă, Institutul Inimii cu maşina familiei şi a plecat spre Oradea, unde locuieşte, fiind însoţit de soţie, de fiica sa şi de ginere.

Emerich Jenei a fost internat, în 21 septembrie, la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, iar în 23 septembrie a fost operat pe cord, intervenţia durând aproape şapte ore.

Medicul Adrian Molnar, care a condus echipa de medici ce l-a operat pe fostul antrenor, declara că au fost făcute trei by-pass-uri, iar în timpul intervenţiei nu au existat complicaţii.

Medicul spune că Emerich Jenei va urma, după externare, o perioadă de recuperare de aproximativ o lună şi jumătate.

Emerich Jenei, în vârstă de 75 de ani, a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.