4.4 C
București
miercuri, 1 februarie 2023 - 15:20
No menu items!

Elvis Pian, arestat alături de alte 3 persoane. Au luat 3.500 de euro pentru a returna mașina furată

spot_img

Elvis Pian a fost arestat preventiv, vineri, alături de alte trei persoane, după ce a cerut și primit 3.500 de euro pentru returnarea unei mașini furate.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de patru persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi şantaj.

Acestea sunt acuzate că, la data de 14 mai, au furat cheia originală a unui autoturism marca Audi A7, iar ulterior l-au sustras din parcarea unui complex comercial.

„În perioada 15 – 21 mai, inculpaţii, prin constrângeri repetate, au intimidat persoanele vătămate provocându-le o stare de temere, determinându-le astfel să le plătească suma de 3.500 euro pentru a le restitui autoturismul”, menţionează anchetatorii.

Unul dintre aceștia este Elvis Pian, fratele liderului grupării interlope Duduianu, Emi Pian, asasinat în vara anului trecut. El a fost reţinut de polițiști pe autostrada Soarelui. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deținea permis.

                                                                                                                  Adina Silav

VIDEO/ Descinderi în București și Ilfov. Elvis Pian, acuzat de șantaj după ce a cerut bani pentru returnarea unei mașini furate