19.2 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 22:24
No menu items!

Elton John se va căsători cu partenerul său, David Furnish

spot_img

 elton-john-david-furnish

Cântărețul britanic Elton John, în vârstă de 67 de ani, se va căsători în luna mai cu partenerul său de viață, David Furnish, în cadrul unei ceremonii discrete la care vor participa doar prieteni apropiați și membri ai familiilor celor doi, conform publicației Las Vegas Review-Journal.

„Cred că vom merge la un registru al stării civile în luna mai, în Anglia, vom lua băieții împreună cu noi și încă doi martori, și ne vom spune „da” unul celuilalt”, a declarat David Furnish pentru Las Vegas Review-Journal.

Această uniune a devenit posibilă după ce Anglia, țara unde s-a născut, a legalizat căsătoriile între persoane de același sex.

Cei doi, care au doi copii, formează unul dintre primele cupluri britanice gay care și-au legalizat relația printr-un parteneriat civil odată ce legea a permis-o, în 2005, și susțin că este de „datoria” lor să dea un exemplu și să se căsătorească.

„Noi nu simțim nevoia neapărat să mai facem un pas din punct de vedere legal. Însă cum suntem în acest parteneriat pe viață, considerăm că este important să dăm un exemplu, profitând de această extraordinară modificare a legislației”, a subliniat partenerul lui Elton John.

C.A.