10.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 10:36

Elon Musk: Apple a devenit ”cimitirul” pentru angajații dați afară de la Tesla

spot_img

Antreprenorul Canadian Elon Musk, CEO al producătorului auto Tesla Motors, a afirmat că Apple Inc., cea mai mare companie de tehnologie din lume, a devenit ”Cimitirul Tesla” – locul în care toți angajații săi care au eșuat se duc să lucreze.

Prin această declarație, Musk transmite mesajul că Tesla nu este îngrijorată de faptul că Apple cheltuie foarte mulți bani pe un proiect de dezvoltare a unui autoturism electric – adică domeniul principal de activitate al celor de la Tesla.

”Ei au angajat oamenii pe care noi i-am dat afară. În glumă, îi numim mereu pe cei de la Apple drept Cimitirul Tesla. Dacă nu reușești la Tesla, te duci să lucrezi la Apple. Nu glumesc”, a spus Musk, într-un interviu pentru publicația germană Handelsblatt.

Acesta a ironizat ambițiile celor de la Apple de a construi un autoturism. ”Este bine că Apple se mișcă și investește în această direcție. Dar mașinile sunt foarte complexe, în comparație cu telefoanele sau ceasurile smart. Nu poți să te duci la un furnizor precum Foxconn și să îi spui Construiește-mi o mașină”, a mai spus Musk.

La începutul anului, a apărut informația că Apple are intenția de a începe producția unui autovehicul electric cel mai devreme din 2020, iar pregătirile se derulează în secret.