11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:45
No menu items!

Elev de la Colegiul Agricol, bătut la şcoală. Maşina SMURD care a intervenit, lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii în stare de ebrietate

spot_img

bataie

Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă, iar maşina cu care echipajul SMURD a venit să-l preia a fost lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate.

Elevul a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit în spatele urechii, a declarat directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

Adolescentul susţine că a fost bătut de un coleg, a mai spus directorul medical.

Surse din Poliţie au precizat că băiatul, care are 16 ani, s-a lovit cu capul de calorifer, după ce a căzut în urma conflictului, transmite Mediafax.

Maşina SMURD care a mers la liceu pentru a-l prelua pe elevul rănit a fost lovită, în curtea unităţii de învăţământ, de un autoturism condus de un angajat al şcolii.

Pentru că acesta părea băut, la faţa locului a fost chemat un echipaj al Brigăzii Rutiere pentru a-i testa alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,25 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă un raport în legătură cu acest caz de la conducerea Colegiului Agricol, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Marian Banu.

A.V.