3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:54
No menu items!

Elev de 15 ani omorât pe trecerea de pietoni, în fața liceului în care învăța

spot_img

Satu Mare: 51 de elevi și 4 profesori, internați la spital cu toxiinfecție alimentară

Un adolescent de 15 ani a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din faţa liceului din localitatea Halânga (județul Mehedinți).

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.00, pe Drumul Naţional 67, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în faţa Grupului Şcolar Agricol Halânga.

Potrivit martorilor, elevul în vârstă de 15 ani venea din comuna Bala şi era cazat la internatul Grupului Şcolar Halânga, unde urma să îşi lase bagajele, pentru ca mai apoi să meargă la liceu, aflat la câteva sute de metri. Când a ajuns pe trecerea de pietoni, adolescentul a fost lovit de un autoturism Skoda care circula dinspre Drobeta Turnu Severin către Târgu Jiu. În urma impactului, copilul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri de trecerea de pietoni, sora şi o prietenă a băiatului, care-l însoţeau, declarând că şoferul circula cu viteză.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă medicii nu l-au putut salva pe băiat.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi au refuzat să ofere informaţii despre acest accident.

Andrei Tudor