Elev de 15 ani înjunghiat în gât. Asasinul a fost prins UPDATE

 Elev de 17 ani înjunghiat în gât
foto: dcnews.ro

Un elev în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat în gât de către un tânăr necunoscut, în apropierea Colegiului Economic “Ion Ghica” din Târgovişte.

Potrivit inspectorului școlar Ovidiu Bisceanu,  nu se știe încă dacă atacatorul o cunoștea pe victimă.

Un echipaj de poliție locală l-a transportat pe elevul rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Conform unor surse medicale, în ciuda eforturilor medicilor, elevul a decedat la spital, în urma rănilor provocate prin înjunghiere.

UPDATE

Principalul suspect în cazul înjunghierii elevului de clasa a IX-a de la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte a fost identificat, are 18 ani, iar în prezent este căutat de poliţişti, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu. Aceasta a precizat că, în acest moment, o echipă de criminalişti se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care elevul de 15 ani a fost înjunghiat.

“Se pare că tânărul se afla la aproape 200 metri de unitatea de învăţământ. Principalul suspect este identificat, urmează să demarăm activităţile pentru prinderea lui. Acesta are 18 ani. Ancheta este în desfăşurare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu. Ea a adăugat că în zona unde a fost înjunghiat elevul nu au mai avut loc astfel de incidente.

UPDATE

Principalul suspect în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte a fost prins pe o stradă din oraş, fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri. Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dâmbovița, Raluca Florescu, a precizat că elevul și cel care l-a înjunghiat nu se cunoșteau. “Elevul şi suspectul nu se cunoşteau, a fost vorba despre un conflict spontan”, a spus Florescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton, se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.”Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti, la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală. Elevul a murit, am fost şi noi informaţi, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: <<tu opreşte-te!>>, iar agresorul l-a lovit cu un cuţit la gât”, a spus Anton.

C.I.

NICIUN COMENTARIU