1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 1:37
No menu items!

Elev, bătut de tatăl unui coleg, în timpul orelor

spot_img

Tatăl unui elev de la Colegiul “Ienăchiţă Văcărescu”, din Târgovişte, a bătut, chiar în timpul orelor, un coleg al copilului său. Părinţii elevului agresat au depus plângere la Poliţie.

Părintele unui elev de clasa a VI-a, de la Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte, a depus plângere la Poliţie după ce copilul a fost bătut în sala de clasă de tatăl unui coleg. Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 14.00, înainte ca profesoara de educaţie plastică să ajungă la clasă.

Părintele agresor şi-a motivat gestul prin răzbunare, copilul său fiind, la rându-i, bătut de elevul care a fost de data aceasta victimă.

Dacă este respectat regulamentul de ordine interioară, în urma acestui incident elevul al cărui tată a pătruns ilegal în unitatea de învăţământ, profesoara, suplinitoare de desen, paznicul şcolii, dar şi profesorul de serviciu riscă sancţiuni.

Până în acest moment, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa nu a emis niciun punct de vedere legat de acest incident.

Colegiul “Ienăchiţă Văcărescu” este cotat ca unul dintre cele mai bune unităţi şcolare din Târgovişte, iar clasa din care fac parte cei doi elevi implicaţi în conflictul de miercuri este cunoscută şi pentru părinţii copiilor, personae cu funcţii politice importante. Unul dintre exemple este fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, care are fetiţa înscrisă în aceeaşi clasă. (Ionuţ Dascălu)