-0.1 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 9:39
No menu items!

Elevă la spital după ce a fost lovită în spate cu un scaun de către un coleg

spot_img

Ambulanta

O elevă în vârstă de 13 ani de la Liceul “Dositei Obradovici” din Timişoara a ajuns la spital, luni, după ce un coleg de clasă a lovit-o cu un scaun în spate, în timpul unei pauze. Agresorul riscă să fie eliminat de la cursuri pentru că are deja nota scăzută la purtare.

Inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul a avut loc într-o pauză. “Cei doi copii s-au bătut. Băiatul a ridicat un scaun şi a lovit-o pe fată în zona inghinală şi în spate, fata fiind transportată la Spitalul de Copii. Am vorbit cu medicii de acolo, i s-au făcut fetei investigaţii şi nu are leziuni, dar urmează să i se facă o ecografie pentru a se identifica eventuale leziuni interne. Urmează să stabilim şi de la ce a pornit cearta între cei doi”, a spus Aura Danielescu.

Ea a afirmat că elevul agresor nu este la prima abatere şi că are deja nota scăzută la purtare, urmând să primească acum o altă sancţiune.

Am luat legătura cu conducerea şcolii şi le-am transmis să ia măsurile legale, ţinând cont de gravitatea faptei săvârşite de elev. Deoarece deja are nota scăzută la purtare, acesta riscă să fie eliminat de la cursuri pentru trei-cinci zile. Dacă se va lua această decizie, băiatul va veni la şcoală în intervalul în care este sancţionat, dar va fi pus să desfăşoare alte activităţi“, a adăugat Aura Danielescu.

Totodată, băiatul va beneficia şi de consiliere psihologică.