10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 5:01

Elevă de 15 ani, în comă după ce a căzut de la etaj în timp ce încerca să fugă din internat

spot_img

ambulanta

O elevă de 15 ani de la un liceu din Bacău a ajuns în comă la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a căzut de la etajul al doilea al internatului școlii, în timp ce încerca să coboare de la fereastră legând mai multe cearşafuri pentru a se prinde de acestea. După ce a ieşit pe fereastră şi a reuşit să coboare un etaj, adolescenta nu a mai avut puterea să se ţină cu mâinile de cearşafuri şi a căzut de la câţiva metri înălţime.

Fata este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bacău, fiind cazată la internatul unităţii de învăţământ, relatează MEDIAFAX.

“Din ceea ce am reuşim să aflăm până acum, am înţeles că eleva a căzut în cap şi în umăr, de la etajul întâi. Altă elevă reuşise să coboare şi o aştepta jos, ceea ce probabil a încurajat-o şi mai mult pe fata de 15 ani. Este neplăcut ceea ce s-a întâmplat. Nu ştiu ce le-a determinat pe cele două eleve să recurgă la un asemenea mod de a părăsi internatul”, a declarat, vineri, directorul Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din Bacău, Adrian Fuioagă.

Eleva de 15 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, medicii fiind rezervaţi în prezent în privinţa şanselor acesteia de supravieţuire.

R.D.