2.5 C
București
luni, 4 decembrie 2023 - 6:07
No menu items!

Elena Udrea nu va turna pe nimeni, dă asigurări avocatul ei

spot_img

Apărătorul Elenei Udrea în dosarul în care a primit 6 ani de închisoare susține că fostul ministru este „încrezătoare și optimistă” în legătură cu celelalte decizii așteptate în alte cauze care o privesc. Mai mult, avocatul Veronel Rădulescu a declarat că el crede că Elena Udrea „nu va turna pe nimeni”.

Referitor la decizia instanței bulgare, de a permite extrădarea Elenei Udrea în România, avocatul consideră că mai există o șansă, pentru că decizia va fi atacată de apărătorii fotului ministru.

„Cred că fiecare om ar încerca, într-un fel sau altul, să evite executarea unei pedeapse privative de libertate, cu atât mai mult cu cât consider că decizia de azi este exagerată. Teorietic, verdictul ar putea fi răsturnat, dar nu cunosc procedurile din Bulgaria, dar probabil că sunt apropiate de ale noastre. Sentința dată azi este supusă căilor de atac, iar la instanța superioară se rediscută această speță”, a declarat Veronel Rădulescu pentru Realitatea PLUS.

În privința dosarelor în care Elena Udrea nu a primit încă decizii definitive, avocatul spune că Elena Udrea este optimistă și că nu va turna pe nimeni.

„Din câte o cunosc pe Elena Udrea, nu cred că va „turna”, nici nu are ce să toarne și pe cine sa toarne. Azi am discutat cu doamna Udrea despre dosarele pe care încă le avem în justiția din România. Am văzut-o încrezătoare și optimistă în legătură de deciziile justiției”, a mai declarat avocatul.

D. Constantin