17.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 13:27

Elena Udrea la poarta penitenciarului: Nu renunț la politică!

spot_img

Elena Udrea a declarat că rămâne în politică pentru că sunt multe lucruri de îndreptat

udrea

Elena Udrea a fost așteptată cu flori, la poarta Penitenciarului Târgșor, de mama ei și de Ruxandra Dragomir.

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului, judecat pentru corupție în mai multe anchete DNA, a declarat că nu va renunța la politică.

Cred că a fost destinul meu să trec prin această experiență, multe lucruri nu le-am știut […]  Azi sunt zeci de mii de oameni care își pun speranța că pot să fac ceva pentru ei, pentru justiția care se întâmplă cu abuzuri dar și în penitenciare, pornind de la condiții până la legile care ar trebui schimbate. Faptul că Udrea iese azi pe poartă arată că Justiția are o șansă, că există oameni corecți. Dacă ar fi să pedepsim clasa politică, ar trebui să fiu printre ultimii pedepsiți.

Elena Udrea la ieșirea din arest preventiv

Elena Udrea a spus că își cere iertare nu pentru acuzațiile care i se aduc, ci familiei, prietenilor și celor care o iubesc și au suferit pentru că ea a stat în spatele gratiilor. Ea a mai adăugat că poate să accepte că a stat aproape trei luni în arest, dar nu e firesc să fie folosit excesiv arestul preventiv.

Elena Udrea a fost eliberată din arest preventiv și plasată în arest la domiciliu în urma unei decizii definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

M. Nedelcu