2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 3:41
No menu items!

Elena Udrea, încălțată cu Prada la tăierea porcului

spot_img

Udrea_porc_prada

Fostul ministru Elena Udrea a participat la tăierea și pomana porcului, pentru a respecta tradiția românească, după cum însăși dă de înțeles prin postarea de pe pagina sa de Facebook. Deputata PDL s-a fotografiat în mai multe ipostaze participând la ritualul tăierii porcului, dar și la prepararea pomenii râtanului.

Udrea_porc_prada_medalion

Se poate observa în imaginile postate de Elena Udrea că aceasta poartă în picioare o pereche de încălțări ale unei mărci celebre, de lux, cunoscută fiind drept o pasionată a brandurilor exclusiviste. Așa cum Traian Băsescu spunea în privința terenului de la Nana cumpărat prin fiica sa – „cine își permite, să cumpere teren agricol”.

Prada

Elena Udrea a purtat la tăierea porcului, într-o localitate rurală, pantofi casual (sneakers) marca Prada. Consultând site-urile de specialitate, am descoperit că o pereche de sneakers Prada originală costă cel puțin 500-600 de dolari US. O replică a acestei mărci se vinde cu 120 de dolari, dar ne este greu să credem că Elena Udrea a cumpărat imitații ale acestei mărci italiene.

Andrei Tudor