0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 21:46
No menu items!

Elena Udrea este la Chișinău dar lămurește totul pe Facebook: Agresorul nu este din PMP. Este o manipulare

spot_img

Udrea_SZ

Elena Udrea s-a refugiat, strategic, la Chișinău, în plin scandal privind agresarea cu brutalitate a unei bătrâne, în timpul vizitei sale de ieri, din comuna Nana. Udrea nu a vrut să dea ochii cu nimeni care ar putea să o întrebe ce părere are că susținătorii săi au trântit la pământ și au înjurat o femeie trecută de 60 de ani, care venise să își spună păsul legat de terenurile de la Nana, vândute familiei prezidențiale. Singura reacție a Elenei Udrea, transmisă în scris, pe Facebook, a fost aceea că la mijloc este vorba despre o manipulare de proporții, deoarece agresorul nu este membru PMP iar organele de anchetă trebuie să cerceteze și să nu lase nesancționat un asemenea incident.

Ar fi trebuit ca astăzi, de la ora 10, să particip la dezbaterea „Europa, casa mea. Yes, We, the women, can” organizată de Fundaţia „Voi Citi” (…) Din cauza faptului că particip la lansarea candidaţilor pentru europarlamentare ai Partidului Mişcarea Populară la Chişinău, nu am putut onora invitaţia făcută. Le felicit însă din tot sufletul pe organizatoare şi îmi exprim speranţa ca toate participantele la acest eveniment să facă mai mult decât un act de prezenţă şi să preia concluziile dezbaterii pentru a le transpune în realitate dacă sunt cu adevărat interesate de situaţia femeii în societate. O asemenea dezbatere este extrem de bine-venită în acest moment în care există femei în politica noastră care sunt călcate în picioare de bărbaţi, ba chiar şi de Premierul României care le adresează cuvinte profund jignitoare.Din cauza faptului că particip la lansarea candidaților pentru europarlamentare ai PMP la Chișinău, nu am putut onora invitația făcută (…) Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana NU este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti. Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz şi să-l soluţioneze într-un timp cât mai scurt, pentru că o astfel de agresiune nu trebuie să rămână nesancţionată

Elena Udrea
deputat

Scandalul Nana devine tragic-comic deja, iar PDL și PMP se ceartă pe apartenența politică a bătăușului Ștefan Fileață, cel care a agresat-o pe Gherghina Ciulei, în fața camerelor de luat vederi și chiar în vecinătatea Elenei Udrea – care se plimba prin parcul din Nana. Fileață a vrut să o blocheze pe bătrână să ajungă la Udrea să își spună nemulțumirile  legate de faptul că pământul i-a fost luat abuziv.

PDL susține că Fileață nu mai este membru

PDL susține că Fileață, chiar dacă a candidat acum doi ani la primăria din Curcani și a devastat 3 secții de votare, nu are nici o treabă cu partidul, nu era acțiunea PDL, nu avea ce căuta acolo și nici membru în partid nu mai este. De altfel, într-o intervenție televizată, Stefan Fileață a spus că a demisionat din PDL , că era la pescuit cu amicii – în haine de oraș – și când a aflat că vine Udrea la Nana s-a urcat în mașină și a mers acolo. Cât despre femeia pe care a agresat-o, același Fileață a spus că se pregătea să arunce cu ouă în politicienii prezenți, că era băută și că începuse să îl sărute. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, toate părțile fiind audiate în dosar.

Nicoleta Vera