3.1 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 23:31
No menu items!

Elena Udrea, despre un eventual vot al lui Băsescu: Mă onorează, pentru că președintele nu face niciodată cadouri

spot_img

basescu-udrea

Elena Udrea a declarat, marţi, referitor la afirmaţia lui Traian Băsescu că ar vota-o dacă ar candida la prezidenţiale, că aceasta “o onorează” pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri.

Udrea a fost întrebată despre faptul că preşedintele Traian Băsescu tocmai declarase, într-un interviu la Gândul Live, în timp ce ea susţinea o conferinţă de presă la PMP, că, dacă ar candida la prezidențiale, “categoric” ar vota-o.

Avea un tricou cu Elena Udrea?”, a fost primul răspuns al Elenei Udrea la întrebare.

Mă onorează declaraţia domnului preşedinte, pentru că preşedintele nu face niciodată cadouri. Indiferent de loialităţi, indiferent de faptul că foarte mulţi oameni au crescut politic şi s-au format politic în echipa lui Traian Băsescu, niciodată nu face cadouri cuiva, nici chiar din apropierea lui. Dacă preşedintele României va susţine un candidat, atunci cu siguranţă va fi candidatul cel mai bun.

Elena Udrea

Elena Udrea a mai spus că, la un moment dat, va putea povesti foarte multe situaţii în care, deşi se considera unul dintre cei mai loiali oameni cu care a lucrat Traian Băsescu, s-a întâmplat să nu aibă deloc sprijinul preşedintelui, pentru că şeful statului nu credea că ea este “omul potrivit la locul potrivit“.

Deci, dacă preşedintele României va susţine pe cineva, pe mine sau pe altcineva, la Preşedinţia României, atunci cu siguranţă că va alege omul în care crede cu adevărat. Oricum, m-aţi luat prin surprindere cu declaraţia aceasta a preşedintelui“, le-a mai spus Udrea ziariştilor.

Ea a adăugat că aşteaptă să spună şi Victor Ponta că o votează.

Traian Băsescu a declarat, marţi, într-un interviu la Gândul Live, că, dacă ar candida la Preşedinţie, “categoric” ar pune votul său în urnă pentru Elena Udrea.

R.D.