1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 1:56
No menu items!

Elena Udrea, despre candidatura la prezidențiale

spot_img

Udrea_SZ

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru Mediafax, că nu se va înscrie în competiţia internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale. În schimb, fostul ministru a afirmat că, dacă ea ar fi condus PDL, „astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat”.

Eu am spus mereu că mai important decât să stabilim candidatul este să îi punem un vehicul politic puternic în spate. Cred că în acest moment ar fi trebuit să unificăm toate partidele de centru dreapta într-un mare partid, capabil să ia în jur de 25% la europarlamentare şi să susţină cu şanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice în care toată lumea era de acord. Aţi văzut că şi Traian Băsescu şi Emil Boc susţin această variantă, dar şi liderii PMP (Partidul Mișcarea Populară – n.r.) şi FC (Forța Civică – n.r.). Dacă eu aş fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat

Elena Udrea
deputat PDL

În privința democrat-liberalilor înscrişi în competiţia internă din partid pentru pentru candidatura la alegerile prezidențiale, Elena Udrea consideră că aceştia sunt „candidaţi redutabili”.