26.7 C
București
marți, 9 august 2022 - 2:32
No menu items!

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

spot_img

Elena Udrea a fost prinsă pe teritoriul Bulgariei, în urma alarmei date de polițiștii români omologilor din statul vecin.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei.

În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, este comunicatul Poliției.

Surse din poliție au declarat că Elena Udrea era în vama Kulata, dintre Bulgaria și Grecia. În poza în care a fost surprinsă, Elena Udrea apare într-o sală de așteptare în timp ce își folosește telefonul mobil.

Elena Udrea a fugit din țară prin vama Giurgiu, în această dimineață, în jurul orei 11.00, înainte cu 3 ore de pronunțarea sentinței în dosarul Gala Bute.

Fostul ministru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.

La două ore după sentința dată de magistrații Înaltei Curți, poliția s-a deplasat la casa din Corbeanca a fostului ministru al Dezvoltării și Turismului, unde se afla doar soțul Adrian Alexandrov. Poliția a dat-o pe Elena Udrea în urmărire generală și la nici două ore de la anunțul postat pe pagina Poliției Române, Udrea a fost găsită în vama bulgaro-greacă Kulata.

Marilena Nedelcu