10.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 8:48

Elena Udrea a alergat la cursa marcată de tragedia Gabrielei Szabo

spot_img

Liderul PMP nu s-a solidarizat cu Gabriela Szabo, după decesul tatălui ei

udrea

Elena Udrea a alergat, duminică dimineaţă, la cursa populară, de 2,9 kilometri, din cadrul Semimaratonului Internaţional de la Bucureşti, unde au lipsit mai mulți membri ai Guvernului, în semn de solidaritate față de Gabriela Szabo.

Liderul PMP a declarat că nu a fost cea mai uşoară alergare din viaţa sa, dar a reuşit să ajungă printre primii.

„A fost frumos, îndemn pe toţi românii să facă mişcare”, a spus Udrea, la final, arătând că a participat la acest semimaraton alături de alergători profesionişti şi faptul că a terminat printre primii arată determinare şi că îşi doreşte să câştige.

Udrea a purtat un tricou inscripţionat cu însemnele Partidului Mişcarea Populară, partaloni de sport de culoare verde şi a avut numărul 254 de concurs.

Ea a explicat ziariştilor că s-a pregătit pentru această cursă, arătând că a făcut acest traseu şi sâmbătă.

De regulă alerg la sală, dar este cu totul altceva. Cei care aleargă la sală şi folosesc banda să vină să încerce alergatul în jurul Casei Poporului. Aseară am venit şi am alergat cu Ruxandra Dragomir, colega noastră fostă campioană tenismenă care a dat o tură cu mine şi am văzut dificultăţile traseului. Pare uşor, dar alergatul în pantă este greu. Aşa că azi dimineaţă ştiam la ce să mă aştept, am venit pregătită pentru această cursă. Deşi nu a fost cea mai uşoară alergare din viaţa mea, am reuşit să terminăm printre primii

Elena Udrea

Ea s-a referit şi la faptul că, deşi premierul Victor Ponta confirmase la un moment dat participarea la semimaraton, acesta nu a venit. „S-a speriat. Înţeleg că i făcuse o probă din asta mică, ceva de alergat la 250 metri, o sută de metri”, a spus Udrea. Alături de Udrea au alergat Ruxandra Dragomir şi alţi membri ai PMP. După cursă, Udrea s-a fotografiat cu simpatizanţi şi a dat autografe pe tricouri.

Valeriu Motoc