6.9 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 10:07

Elena Udrea și Elena Băsescu – două voci contradictorii în PMP

spot_img

Elena Udrea cere unirea Dreptei, Elena Băsescu se răfuiește cu PDL

udrea_eba

Elena Băsescu se răfuiește în continuare cu PDL. Chiar dacă s-a încheiat campania electorală, fiica cea mică a președintelui nu s-a abținut, marți, să nu mai arunce o săgeată otrăvită spre fostul partid al lui Traian Băsescu, condus acum de Vasile Blaga.

Elena Băsescu le-a mulțumit pe pagina sa de Facebook românilor din Republica Moldova, care au scos PMP, în alegerile de duminică, campion categoric al voturilor: “împreună am reuşit să învingem într-un moment în care PDL era beneficiarul confuziei foarte mari privind susţinerea de care s-ar bucura din partea tatălui meu”.

Afirmația Elenei Băsescu vine în contextul în care, tot marți, cealaltă Elenă a PMP, Elena Udrea, se plângea de faptul că dreapta nu se va uni pentru prezidențiale din cauza ,,incapacității politicienilor de a genera un proiect comun,  dublată de frustrările şi parti pris-urile jurnaliştilor şi analiştilor de dreapta”.

Mişcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, acceptă orice iniţiativă de unificare indiferent din partea cui vine. Va susţine chiar orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, fără să importe din ce partid face parte, a scris Udrea pe contul său de Facebook.

Nicoleta Vera