22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 11:13
No menu items!

Electrica: 2.355 de consumatori din trei judeţe sunt în continuare nealimentaţi cu energie electrică

spot_img

Zapada-linii-electrice

Electrica anunță că 2.355 de consumatori din Buzău, Dâmboviţa şi Prahova sunt în continuare nealimentați cu energie electrică, în aceste zone fiind stâlpi de tensiune rupţi şi posturi de transformare nealimentate.

SC Electrica SA precizează că a repus sub tensiune cea mai mare parte din instalaţiile avariate în urma ninsorilor abundente şi a viscolului care au avut loc în zona de sud şi sud-est a ţării începând de vineri, rămânând afectate câteva zone ale FDEE Muntenia Nord.

„În judeţul Buzău, defecţiunile se regăsesc în localităţile Bozioru, Chiojdu şi Scutelnici, cu un total de 1.234 consumatori nealimentaţi. De asemenea, în judeţul Dâmboviţa, în localităţile Vârfuri, Cândeşti şi Muscel, sunt 206 consumatori nealimentaţi, iar în judeţul Prahova, în localităţile Telega şi Predealul Sarani, sunt 915 de consumatori afectaţi. În aceste zone, sunt opt stâlpi de medie tensiune rupţi, nouă linii electrice aeriene întrerupte parţial, 22 posturi de transformare nealimentate”, se precizează într-un comunicat de presă.

Lucian Mera