25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 19:08
No menu items!

Educație prin violență în Japonia – copilul din microunde sau mâța călcată de mașină. GALERIE FOTO

spot_img

Cele mai bine vândute jucării din Tokyo, Japonia, sunt de o violență ieșită din comun – pisica din cauciuc călcată de mașină sau copilul care se electrocutează la microunde

pisica calcata masinafoto: gadgetreport.ro

Conform celor de la firma Kotaku, care au realizat acest top, pe locul celor mai bine vândute jucării din Japonia este pisica din cauciuc, care are mațele ieșite pe dinafară, după ce a fost călcată de o mașină. Gândită, probabil, pentru a avertiza copiii despre pericolele din trafic.

copil microundefoto: gadgetreport.ro

O altă jucărie controversată, dar bine vândută este Baby in a Microwave, copilul din Microunde. Șocant mod de a-i face pe copii conștienți de urmările  jocului cu acest aparat, fără supraveghere.

papusa care naste

Pregnant Doll, păpușa care naște, învață fetițele cum vin copiii pe lume, dar detaliile sunt atât de bine specificate pe păpușă încât percepția fetițelor poate fi grav afectată.

ruleta ruseasca jucariefoto: gadgetreport.ro

Și băieții au o jucărie la fel de șocantă la dispoziție, ruleta rusească. Kappa Kick se încarcă cu săgeţi din gumă şi se pune… la tâmplă. Dacă ai noroc, scapi nevătămat.

papusa neepilataTot la capitolul cele mai căutate jucării se înscrie și Shave The Baby Doll, păpușa care trebuie epilată. Cu ajutorul unei lame de ras, copiii pot să epileze păpuşa la subraţ, în zona inghinală şi pe picioare, ca să învețe că o astfel de activitate este necesară atunci când vor ajunge la maturitate.

Alte jucării controversate sunt – păpușa care plânge, după ce este umplută cu apa dintr-o seringă, sau personajul Anpanman, un erou popular din Japonia, care stă pe toaletă, nu pe oliță.  Și președintele SUA este prezent în topul jucăriilor japoneze, transformat în erou ninja.

obama- ninja