7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 21:17
No menu items!

Ecranul de iPhone 6 se zgârie foarte uşor

spot_img

Posesorii de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt foarte dezamăgiţi de anduranţa noilor lor gadgeturi

iPhone6 zgariat

După iPhone 6 Plus care se îndoaie, Apple are o nouă problemă cu noul său telefon, notează playtech.ro.

Timp de câteva luni s-a zvonit, înainte de lansarea noilor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, că Apple va folosi panouri de cristal safir pentru protejarea ecranelor. Din păcate, gigantul din Cupertino a renunţat la acel proiect şi a apelat în schimb la un nou tip de protecţie. Deşi în prezentarea noilor modele de iPhone compania americană s-a lăudat, ca de fiecare dată, cu rezistenţa noului tip de sticlă curbată pe margini, au apărut mai multe dovezi că vechile iPhone-uri făceau o treabă mai bună în a rezista la zgârieturi.

Dacă o secţiune din forumul Apple Support cu peste 600 de replici e de crezut, se pare că posesorii de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt foarte dezamăgiţi de anduranţa noilor lor gadgeturi. Mulţi au afirmat că s-ar putea să fie de vină marginea curbată pentru uşurinţa cu care se zgârie un iPhone 6 în comparaţie cu un iPhone 5 sau 5s.

Niciun oficial al companiei nu a făcut vreo afirmaţie pe marginea acestui subiect şi nici nu se menţionează în vreun document online că cei de la Apple înlocuiesc în garanţie panouri zgâriate.