Eclipsă totală de Lună miercuri

Eclipsa nu va fi vizibilă din Europa, Africa și orientul Mijlociu

 eclipsa de luna

O eclipsă totală de lună se va produce miercuri și va fi vizibilă în America de Nord, Australia, vestul Americii de Sud și în zone din Asia, informează Reuters.

Eclipsă totală are loc când luna intră în întregime în umbra Pământului. Aceasta va începe la orele 10.25 GMT (13.25 ora României) și se va încheia la 11.24 GMT (14.24 ora României). Site-urile NASA și telescopul The Slooh vor transmite în direct producerea fenomenului, scrie France Presse.

Eclipsa nu va fi vizibilă din Europa, Africa și orientul Mijlociu, a precizat NASA.

Eclipsele de Lună au loc doar în fazele de Lupă plină. Precedenta eclipsa totală de Lună a avut loc la 15 aprilie 2014, iar următoarea va avea loc la 4 aprilie 2015.

C.A.

NICIUN COMENTARIU