28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 17:11
No menu items!

Echipa Pandurii Târgu Jiu, dată în judecată pentru lotul Chiricheș, Pintilii &Co

spot_img

Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii au fost luați de la Fotbal Club Internațional Curtea de Argeș

pandurii tg jiu

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu este chemat în instanță să-și plătească posibilele datorii către Fotbal Club Internațional Curtea de Argeș, clubul care  a lansat fotbaliști ca Vlad Chiricheș sau Mihai Pintilii. Procesul are ca prim tremen de judecată data de 8 septembrie,  la Tribunalul Gorj.

Chiricheș și Pintilii au ajuns în 2010 la Pandurii Tîrgu Jiu, alături de alți jucători, după ce fostul patron al celor de la Internațional, Benone Lazăr s-a retras din fotbal iar clubul argeșean a ajuns acum în insolvență.

Suma pe care reprezentanții Internațional Curtea de Argeș vor să o recupereze de la Pandurii se ridică la 1.835.145,78 RON, adică aproximativ 41.000 de euro.

În urma tranzacției efectuate dintre cele două cluburi noi mai avem de recuperat 1.835.145,78 lei. Am mai avut o încercare în 2012, dar nu s-a materializat în favoarea noastră,

a declarat pentru Sursa Zilei unul din reprezentanții legali ai clubului Internațional, Mihai Popescu.

Vlad Chiricheș și Pintilii au reprezentat două dintre cele mai profitabile transferuri pentru Pandurii Tg Jiu. Chiricheș, spre exemplu, după doi ani la Pandurii, a ajuns la Steaua București, care a plătit pentru fotbalist un milion de euro în două tranșe.

Cristi Ciupercă