20 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 21:57
No menu items!

EBA era gata-gata să plângă la rezultatul alegerilor

spot_img

Elena Băsescu, aflată lângă Elena Udrea și ceilalți reprezentanți ai PMP la aflarea rezultatelor afișate de exit-poll-uri, a fost suprinsă în imagini întorcând capul, cu ochii în lacrimi

eba pmp

În momentul în care Elena Udrea a început să vorbească, pe EBA părea că o bușește plânsul, așa că mezina președintelui a întors capul și a înghițit în sec, cu ochii plini de lacrimi. Pe tot parcursul discursului lui Udrea, EBA lăsa capul în jos și se tot mișca de pe un picior pe altul. Prim-planurile televiziunilor au surprins-o cu ochii înlăcrimați.

La alegerile din 2009 pentru Parlamentul european, Elena Băsescu și-a dat demisia din PDL și a candidat ca independent. Ea a obținut atunci 3,6% din numărul voturilor pentru candidații la PE, într-un moment în care PDL era la guvernare și nu anunțase încă tăierea pensiilor șib a salariilor. După ce a ajuns la Bruxelles, la scurt timp, EBA s-a reînscris în PDL.  Anul acesta, Elena Băsescu a trecut la PMP și a anunțat că nu va candida pe lista partidului pentru un nou mandat la PE.

 

S.M.