19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:57
No menu items!

Ea este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, cu o cărămidă. Mirela Vaida: „Nu cred că a acționat singură”

spot_img

Au fost făcute publice primele imagini cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în primul minut al emisiunii Acces Direct. Camerele de supraveghere ale televiziunii au surprins-o pe atacatoare, așteptâns să înceapă emisiunea ca să acționeze. Mirela Vaida a declarat la Antena 3, că, cel mai probabil, femeia a fost învățată pas cu pas cum să acționeze.

„Noi astăzi am avut nişte imagini care din nou m-au dat peste cap, pentru că femeia aceea intrase şi cu un minut înainte, dar eu încă nu eram încă în direct. A ieşit, s-a mai plimbat o tură şi nu văzut-o nimeni. Abia când a auzit anunţul, doamnelor şi domnilor începe Acces Direct, cu Mirela Vaida, ea auzind de afară, atunci a intrat, ştiind clar că eu sunt acolo. Pe mine asta m-a copleşit (…) Eu cred că ea nu a acționat singură, ci ar fi fost adusă sau învățată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre și când anume. Asta rămâne însă să vadă cei de la Poliție”, a povestit Mirela Vaida, la Antena 3.

Prezentatoarea a avut un mesaj pentru acei români care încă spun că ceea ce s-a întâmplat vineri, la Acces Direct, nu a fost real.

„Ce mă doare pe mine cel mai tare este lipsa de empatie, noi trecem unii pe lângă alții pe străzi, ne vedem la pământ, ne vedem însângerați sau strigând după ajutor și noi nu ne mai uităm unii la ceilalți”.

„Nici măcar nu mai am aşteptări de la foarte mulţi oameni că au dat dovadă că nu au empatie. Eu doar le doresc atât. Să dea Dumnezeu ca niciunul dintre noi şi nici unii dintre dumneavoastră care ne vedeţi, să nu treceţi vreodată prin asta, pentru că oameni ca această femeie sunt printre noi, liberi, din păcate, cu acte în regulă, că ei nu sunt sunt în regulă, dar liberi pe străzi. Îmi doresc din suflet ca această femeie şi alţii ca ea să nu facă victime, pentru că pe mine, Dumnezeu m-a scăpat, dar poate pe alţii, Doamne Fereşte, nu-i scapă”, a povestit Mirela Vaida la Antena 3.

Mirela Vaida a depus, luni, plângere la poliție.
Ataqcatoarea se află internată la Spitalul Obregia, sub pază. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă în momentul atacului a avut sau nu discernământ.