26.9 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 13:19
No menu items!

După ce Primăria Beleți-Negrești a ars, primarul a fost dat dispărut

spot_img

Primarul comunei Beleţi-Negreşti, din judeţul Argeş, este căutat de Poliţie, după ce familia sa a anunţat dispariţia bărbatului, la câteva ore după ce sediul Primăriei a fost cuprins de un incendiu.

Mihai Marin, edil al comunei Beleţi-Negreşti, nu este de găsit începând de luni. Familia bărbatului a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia, după ce, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3:00, un incendiu a cuprins sediul Primăriei din Beleţi-Negreşti.

Flăcările s-au extins la etajul 1 şi la acoperişul sediului Primăriei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, cuprinzând de asemenea şi anexa în care se afla arhiva, cu o suprafaţa de 100 de metri pătraţi. În interiorul construcţiilor au ars mai documente.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun.

Edilul din Beleți-Negrești a fost găsit în cursul nopţii de luni spre marţi, dar nu pentru mult timp. Primarul ar fi provocat un accident rutier, intrând cu maşina într-un cap de pod, pe Valea Jiului, potrivit Antena 3.

De acolo, bărbatul a fost preluat de Ambulanţă, pentru că era rănit, a fost dus la Unitatea de primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Târgu Jiu, de unde a plecat fără acordul medicilor.

Astfel, acum primarul a dispărut din nou.

                                                                                                                Adina Silav

SURSA FOTO: ziarulargesul.ro