1.4 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 12:50
No menu items!

După ce le-a scris mesaje pe Facebook, premierul Florin Cîțu s-a gândit că e mai bine să se ducă în persoană la oamenii afectați de inundații

spot_img

Premierul Florin Cîțu și-a dat seama că un mesaj pe Facebook nu ajută oamenii afectați de inundații din județul Alba, așa că și-a făcut timp să meargă, duminică, în zonă.

Conform unui comunicat de presă al Guvernului, Cîțu va vizita, duminică, localitatea Ocoliş, grav afectată de ploile torențiale de joi și de scurgerile rapide de pe versanţi. Pe râul Ocoliş s-a produs o viitură puternică, care a inundat zeci de case, multe fiind distruse. La discuțiile de la primăria Ocoliș vin și edilii din Roşia Montană, Câmpeni, Abrud, dar și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă.

Sâmbătă seară, programul premierului dat presei arăta că își continuă campania electorală pentru alegerile din PNL, confirmându-se prezența lui Cîțu pentru duminică, ora 12, la alegerile din Maramureș, iar după-amiază, la cele din Cluj. Tot sâmbătă, premierul s-a mulțumit să scrie pe Facebook un mesaj de încurajare pentru persoanele afectate de inundații din județul Alba.

Emanuel Stan