21.2 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 21:04
No menu items!

După o căsnicie de 36 de ani, Neil Young divorţează

spot_img

Pegi şi Neil Young erau aşteptaţi să cânte împreună la un eveniment caritabil în septembrie

 neil and pegi young

Cântăreţul canadian Neil Young şi soţia sa, Pegi, au hotărât să divorţeze, după o căsnicie de 36 de ani, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul canadian a depus cererea de divorţ în luna iulie, după ce cuplul a decis să se despartă, iar în prezent cei doi nu mai locuiesc împreună.

Pegi Young, în vârstă de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian şi a fost sursă de inspiraţie pentru multe dintre cântecele fostului său soţ, printre care se numără „Such A Woman”, „Unknown Legend” şi „Once An Angel”. Pegi a cântat alături de artistul canadian cu mai multe ocazii, în anii 1990.

Din 2007, Pegi Young a optat pentru o carieră solo de succes, implicându-se şi în programe caritabile. A înfiinţat organizaţia Bridge School care lucrează cu copii cu handicapuri fizice severe, ca urmare a diagnosticării cu paralizie cerebrală a fiului celor doi artişti, Ben. Cuplul mai are o fiică, Amber.

Pegi şi Neil Young erau aşteptaţi să cânte împreună la un eveniment caritabil în septembrie, dar, potrivit presei internaţionale, Pegi nu mai apare pe lista artiştilor invitaţi.

Neil Young, în vârstă de 68 de ani, este celebru pentru piese precum „Heart of Gold”, „Like a Hurricane” şi „Hey Hey, My My (Into the Black)”, şi a fost de două ori inclus în Rock and Roll Hall of Fame, încântându-şi fanii, în ultimii 40 de ani, cu muzica sa care combină stilurile folk, rock, grunge, soul şi country.

 

C.A.