13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 12:13

După descinderile „mascaților”, sindicaliștii RATB chefuiesc la restaurant

spot_img

În urmă cu săptămână, procurorii Capitalei au făcut peste 20 de percheziții la RATB într-un dosar de furt de combustibil

ratb

Sindicaliștii Regiei Autonome de Transport București implicați în furtul de combustibil din patrimoniul instituţiei petrec alături de toată conducerea RATB.

Liderii de sindicat și directorii RATB sărbătoresc după perchezițiile procurorilor la o petrecere de pomină organizată la restaurantul RATB din Capitală. Toată „floarea” conducerii RATB și liderii Sindicatului Transportatorilor din București chefuiesc pe banii bucureștenilor. Surse din cadrul municipalității au declarat pentru Sursa Zilei că meniul serii este demn de un restaurantr de cinci stele.

Participanții la petrecere au fost așezați la mesele din restaurant, denumite după orașele din teatrele de operații în funcție de grupul din care fac parte. Astfel, liderii de sindicat vizați de ancheta Parchetului petrec miercuri seară la masa „Bagdad”. „Peste 100 de angajați RATB, directori, șefi și lideri de sindicat petrec la Cantina RATB transformată în restaurant. Au fost invitați mai mulți artiști printre care și pe Emilia Mușală, fost concurent la Vocea României și componentă a bandului dintr-o emisiune difuzată de Kanal D. Emilia Mușală a dechis petrecerea, urmează și alți artiști să încânte audiența. Se se servește somon și diverse băuturi scumpe”, ne-au declarat sursele citate.

Peste 20 de percheziţii au avut loc, săptămâna trecută, la mai multe imobile aparţinând RATB şi la locuinţele unor persoane suspectate că au furat combustibil din patrimoniul regiei. Aproximativ 3.000 de litri de motorină ar fi fost furaţi din patrimoniul RATB, potrivit unor surse judiciare, Poliţia Capitalei anunţând că 20 de persoane au fost reţinute în acest dosar, după percheziţiile de miercuri.