13.8 C
București
joi, 4 martie 2021 - 14:25

După ce au susținut-o pe Elena Udrea, Adrian Rădulescu și Gabriel Berca au fost numiți consilieri prezidențiali

După ce au susținut-o pe Elena Udrea, Adrian Rădulescu și Gabriel Berca au fost numiți consilieri prezidențiali

Preşedintele Traian Băsescu i-a numit, joi, pe Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca consilieri prezidenţiali, începând cu data de 1 aprilie.

“Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 28 martie, Decretul pentru numirea domnului Adrian Rădulescu în funcţia de consilier prezidenţial şi Decretul pentru numirea domnului Gabriel Berca în funcţia de consilier prezidenţial, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, începând cu data de 1 aprilie 2013”, potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială.

În timp ce Berca va fi consilier prezidenţial pentru administraţie locală şi societatea civilă, Rădulescu va fi consilier prezidenţial pe agricultură. Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca au fost în legislatura trecută parlamentari PDL.

Gabriel Berca a fost ministru al administraţiei şi internelor în Guvernul Ungureanu și secretar general al Guvernului în perioada în care Executivul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Adrian Rădulescu a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi preşedinte al Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli.

Cei doi au fost la Convenţia PDL din 23 martie susţinători ai moţiunii depuse de Elena Udrea.

Sursa Zilei