14.2 C
București
vineri, 14 mai 2021 - 4:13

După BCR, și Raiffeisen scade dobânzile la creditele de consum în lei

spot_img

raiffeisen bank

Raiffeisen Bank a decis reducerea costurilor la creditele pentru nevoi personale în lei, scăzând dobânzile cu 3,25%. Astfel, dobânda creditelor de nevoi personale în lei coboară până la 9,75% pe an, oferta fiind valabilă până la mijlocul lunii mai a acestui an.

„Credităm din ce în ce mai mult în moneda națională, iar creditele pentru nevoi personale sunt 100% acordate în lei. Acum venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu o variantă avantajoasă de creditare în lei, pe o perioadă de cinci ani, cu o dobândă de 9,75% pe an”, a declarat Vladimir Kalinov, Vicepreședinte Retail, Raiffeisen Bank.

Potrivit băncii, acordarea unui astfel de credit durează 24 de ore, pe baza următoarelor documente: adeverința de venit, cartea de identitate și o factură de utilități.

Raiffeisen Bank are, în prezent, aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 100.000 de IMM-uri și 7.500 de companii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără 526 de unități, o rețea de peste 1.100 de ATM-uri și aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Marți, și BCR a decis să reducă, începând din această săptămâna, dobânzile pentru creditele de consum în lei garantate cu ipotecă (Maxicredit) cu 1,25%. Astfel, costul la acest tip de credite scade până la 5,75%, dar există și câteva condiții pentru a beneficia de această dobândă.

Cosmina Croitoru