4.3 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 0:45
No menu items!

Dunlop devine partener oficial de anvelope pentru AMG Driving Academy

spot_img

Colaborarea se referă la 35 de evenimente din noul sezon

Dunlop AMG Driving Academy

Producătorul de anvelope Dunlop a anunțat joi că este noul partener oficial de anvelope pentru AMG Driving Academy pentru sezonul 2014/2015.

”Parteneriatul cu AMG Driving Academy este următorul pas ce vine după o lungă colaborare întreMercedes-AMG și Dunlop, în care ambele companii au livrat pe piață produse de înaltă performanță. Mercedes-AMG și Dunlop au lucrat deja împreună în trecut, adunând câteva succese notabile în activitatea de motorsport. Dunlop a fost partenerul oficial al departamentului de motorsport al AMG încă din 2011, și ambele mărci au dezvoltat împreună un număr semnificativ de anvelope pentru echipare originală pentru diferite modele AMG”

Comunicat Dunlop

Pe baza noului parteneriat, Dunlop devine furnizor pentru 35 de evenimente special organizate pe pistă în 2014 de către AMG Driving Academy, cu o instalație de service profesională ce include anvelope de motorsport, echipă de tehnicieni experimentați și personal de service.

Clienții AMG Driving Academy pot conduce modelele A 45 AMG, CLA 45 AMG, SLS AMG GT FINAL EDITION și SLS AMG GT3 – o gamă de vehicule AMG echipate cu anvelope Dunlop.

În 2012, modelul Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Series a fost livrat cu pachetul de curse ce includea ca echipare originală anvelopele Dunlop Sport Maxx Race. În 2013, anvelopele Sport Maxx RT au fost montate ca echipare originală pe modelele A 45 AMG și CLA 45 AMG.

Toate anvelopele sunt special dezvoltate de către Dunlop pentru Mercedes-AMG și marcate cu ”MO” pe peretele lateral al anvelopei.

V.B.