10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 20:49

Dumitru Dragomir, audiat la DNA în dosarul Antena Group – RCS-RDS

spot_img

Dumitru Dragomir, audiat la DNA

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este audiat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în dosarul Antena Group – RCS-RDS.

Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat joi o serie de documente care arată că, în 2009, una dintre afacerile președintelui LPF, Crystal Palace Ballrooms ar fi fost finanțată cu 1,7 milioane de euro de compania RCS-RDS. Prin acest contract, RCS & RDS a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-şi face publicitate la nunţile şi botezurile ce urmau să se desfăşoare într-un imobil deţinut de firma lui Dumitru Dragomir. La data semnării contractului, imobilul era neamenajat astfel încât  RCS & RDS s-a oferit să-l amenajeze pe banii săi, scrie sursa citată.

În perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionistă de Fotbal, condusă de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. Tot RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I şi în sezoanele 2011 – 2014.

Surse judiciare citate de Realitatea TV au precizat însă că Dumitru Dragomir s-ar afla la DNA pentru a depune o plângere împotriva lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, care l-ar fi șantajat atât pe el, cât și conducerea RCS-RDS cu informațiile publicate joi de GIP.

Andrei Tudor