1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:45
No menu items!

Duel verbal între Blaga și Ponta

spot_img

Premierul Victor Ponta a răspuns în Parlament criticilor liderului PDL, Vasile Blaga, transmiţându-i acestuia că este convins că poate să înghită un „Guvern-mamut”.

„Distinsul preşedinte al PDL a vorbit despre măsuri de stânga. Să nu mă dezamăgiţi! Dumneavoastră chiar sunteţi un om de stânga, nu cred că vă deranjează lucrul ăsta. Cât despre «Guvernul-mamut», mă gândeam că puteţi să îl înghiţiţi, pentru că animelele, indiferent cât sunt de mari, pot fi înghiţite de dumneavoastră. Să fii liderul PDL şi să vorbeşti de corupţie şi minciună este, cum s-ar spune în Ardeal, să vorbeşti de frânghie în casa spânzuratului sau, cum ar spune vameşii: să nu fluieri în biserică”, i-a spus Ponta lui Blaga, de la tribuna Parlamentului.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, în plenul reunit al Parlamentului, că PDL respectă votul românilor, dar nu va susţine „o guvernare născută din manipulare, minciună şi ipocrizie”.

El a afirmat că prioritatea zero a guvernării USL a devenit nerespectarea legii şi că a reuşit o mare performanţă, aceea de a sta 7 luni la guvernare fără să guverneze nicio clipă.

Preşedintele PDL a mai arătat că democrat-liberalii vor rămâne în opoziţie şi vor face o opoziţie constructivă, vor susţine calea europeană, euroatlantică și aderarea în spaţiul Schengen.

D.M.