3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:17
No menu items!

Duel Ponta-Videanu. Ce condiţii pune premierul

spot_img

Victor Ponta a anunţat că va accepta o dezbatere cu Adriean Videanu, cu neplăcerea cu care un procuror se întâlneşte cu un client de-al său, dar cu o singură condiţie: Videanu să fie propus oficial de către ARD pentru postul de prim-ministru.

Videanu are în general acest prost obicei de a ieşi ca păduchele în frunte. Lucrurile stau în felul următor: Eu merg la dezbatere cu Videanu cu neplăcerea cu care un procuror se întâlneşte cu un client de-al său. Dar lucrurile stau aşa: Congresul PSD, al PNL şi al PC, trei congrese, cele trei partide ale USL, au votat ca eu să fiu candidatul USL pentru funcţia de prim-ministru. În măsura în care partidele componente ale alianţei, PDL, forţa lui Ungureanu, Papahagi şi PP-DD-ul lui Diaconescu – că înţeleg că ei fac majoritatea – dacă ei votează tot şi spun: « Adriean Videanu este candidatul nostru la prim-ministru», da, atunci trebuie să discutăm, primul-ministru desemnat de ARD cu primul-ministru desemnat de USL. Aşa, eu mă întâlneasc cu Videanu de la borduri pe stradă? Nu, îmi pare rău! Am lucruri mai importante şi mai bune de făcut. Dacă Videanu, Doamne-ajută!, este desemnat de ARD oficial ca şi candidat la funcţia de prim-ministru, mi se pare normal să discut. Aşa, ce să discut cu Videanu, de borduri, băieţii deştepţi, Duţă de la CNAS ? Asta trebuie să discute cu Daniel Morar, nu cu mine”, a spus Ponta.

Şeful campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, l-a provoacat, pe Ponta, la o dezbatere “unu la unu” pe oferta electorală a ARD şi USL. (A.M)

 foto: dcnews