3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 2:11
No menu items!

Ducesa Kate se îmbracă cu haine produse în România

spot_img

 Firma londoneză care distribuie în Marea Britanie hainele şi accesoriile cusute la Arad a îmbrăcat-o pe ducesă prima oară în urmă cu doi ani

 Kate Middleton

Soţia prinţului William al Marii Britanii, Ducesa de Cambridge se îmbracă cu haine produse în România, la Arad.

Firma londoneză care distribuie în Marea Britanie hainele şi accesoriile cusute la Arad a îmbrăcat-o pe ducesă prima oară în urmă cu doi ani, iar rochia trimisă din România a fost purtată chiar la jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a, notează Yahoo News.

Vestea că rochiile produse la Arad au ajuns să fie purtate de soţia prinţului Wiliam a avut efecte şi asupra vânzărilor fabricii. Imediat după prima apariţie, toate femeile din Anglia au vrut să fie îmbrăcate la fel, comenzile fabricii crescând brusc de la 1.000 la peste 3.000 de unităţi.

”Din punct de vedere economic a avut o influenţă pozitivă deoarece comenzile la acest model s-au triplat în urma purtării rochiei şi a jachetei de către ducesa de Cambridge”, susține directorul Monica Fufezan.

Un costum asemenea celui purtat de Ducesa de Cambrige în urmă cu doi ani cu ocazia jubileului reginei costă în jur de 600 de lire.

C.A.