9.7 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 9:17

Drumurile spre Poiana Brașov, închise pentru șoferi sâmbătă

spot_img

“Maratonul DHL – Ştafeta Carpaţilor” închide circulația rutieră, timp de șapte ore, între Predeal și Poiana Brașov și între Râșnov și Poiana Brașov

 

politia_rutiera

Circulaţia rutieră între Predeal şi Poiana Braşov va fi închisă, sâmbătă, între orele 10.00 şi 17.00, pentru desfăşurarea celei de-a cincea ediţii a “Maratonului DHL – Ştafeta Carpaţilor”.

Astfel, între orele 10.00 şi 13.00 va fi închisă circulaţia rutieră pe DN73A, între Predeal (Unitatea Militară) şi Râşnov, iar în intervalul orar 11.00-17.00 va fi interzis accesul rutier pe DN1H, între Râşnov şi Poiana Braşov, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Participanţii la maraton se vor întâlni începând cu ora 07.45 în parcarea din faţa Stânei Turistice Poiana Braşov. Şefii de echipe şi participanţii individuali sunt aşteptaţi la Info Centrul organizat pe platoul Stânei Turistice din Poina Braşov, de unde pot ridica kit-ul de concurs – sistemul electronic de cronometrare, numărul de concurs, programul de îmbarcare pentru fiecare tură de alergători, confirmarea persoanei de contact din partea organizatorului care răspunde de fiecare echipă în parte.

Între orele 08.15 – 08:30, pimele două ture de alergători din fiecare echipă şi participanţii individuali sunt îmbarcaţi în autocare şi transportaţi la linia de start, în Predeal, respectiv primul punct de schimb de pe traseu – la şapte kilometri faţă de linia de start, iar la ora 10.00 va avea loc startul oficial al competiţiei.

Competitorii care vor lua startul în acelaşi timp sunt alergătorii pentru cursele individuale de maraton şi semimaraton şi prima serie de alergători ai echipelor de ştafetă. Timpul maxim de parcurgere a distanţelor este de o oră şi 15 min/bucată pentru ştafetă, şapte ore pentru maraton şi trei ore pentru semimaraton.

Festivitatea oficială de premiere va avea loc pe platoul din faţa Stânei Turistice din Poiana Braşov la ora 17.30, potrivit sursei citate.

R.D.