3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:06
No menu items!

Drumul cu mașina de la București la Brașov, mai rapid de vineri

spot_img

ploiesti vest

Centura Ploieşti Vest a fost redeschisă circulaţiei rutiere, vineri, la capacitate maximă, nemaiexistând sectoare cu întreruperi sau lucrări la partea carosabilă, a anunţat CNADNR într-un comunicat.

“Lucrarea de lărgire la 4 benzi a centurii Ploieşti Vest a fost inaugurată cu mare fast de fostul premier Emil Boc în august 2010, deşi prezenta defecte majore de execuţie. Această construcţie a fost executată la acea vreme de firma lui Costel Căşuneanu, client de casă al Partidului Democrat Liberal (PDL)”, se spune în comunicat.

Din cauza erorilor de execuţie, la un an de la inaugurare, centura a fost închisă pentru remedierea acestora. Autoritățile promit că, în acest moment, nu mai există porțiuni de drum cu întreruperi sau lucrări.

Prima parte a lucrărilor de reabilitare a fost finalizată în a doua jumătate a anului 2012, iar la 27 mai 2013 au fost începute lucrările de reparaţii la trei din cele mai importante pasaje: Pasaj pe Centura Ploieşti Vest (DN 1) km.9 + 004 la Ploieşti; Pasaj pe Centura Ploieşti Vest (DN 1) km.10+305 peste DN 72; Pasaj pe Centura Ploieşti Vest (DN 1) km.10+604 la Ploieşti, acestea fiind finalizate în prezent, potrivit sursei citate.

C.C.