23.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 11:21
No menu items!

Drugtest-ul Poliției Române a dat greș în cazul accidentului din Popești Leordeni. Polițistul era doar băut, nu și drogat

spot_img

Specialiștii Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici” au finalizat analiza probelor de sânge în ceea ce îl privește pe Constantin Păun, fostul șef al BCCO București care a accidentat mortal o femeie de 56 de ani, chiar de ziua ei.

Potrivit raportului INML șoferul nu a consumat droguri așa cum a reieșit din testarea Poliției Române. Fostul ofițer de poliție era doar foarte băut.

În primă fază, șoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

Fostul poliţist Constantin Păun, colonel în rezervă rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Tribunalul Ilfov. El a fost dus miercuri în instanţă, unde a contestat decizia Judecătoriei Cornetu din 3 septembrie, prin care a fost arestat preventiv.

D.Constantin