3.1 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 23:51
No menu items!

Dropbox oferă 1 TB cu 10 euro pe lună

spot_img

Cu Dropbox Pro, capacitate de stocare este mai mare, iar conținutul poate fi distribuit mai ușor

 dropbox

Serviciul de stocare online Dropbox a anunțat modificarea tarifelor pentru produsele sale. Acum, Dropbox stă pe aceeași poziție ca și Google – 10 euro pentru 1 TB, scrie playtech.ro.

Până acum, Dropbox Pro a fost modificat pentru a oferi mai multă stocare. De exemplu, Dropbox oferea 100 de GB pentru această sumă lunară, însă de acum Dropbox Pro costă 10 euro pe lună pentru 1 TB.

Tot conținutul urcat în Dropbox, care este un serviciu de stocare de fișiere online, este sincronizat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile și poate fi accesat de oriunde. Cu Dropbox Pro, capacitate de stocare este mai mare, iar conținutul poate fi distribuit mai ușor. Pentru sporirea securității, Dropbox a introdus parolă pentru fișiere distribuite. Mai mult, orice fișier din Dropbox poate fi șters de la distanță, în cazul unui furt al telefonului sau tabletei.

De asemenea, Dropbox Pro oferă alte caracteristici suplimentare față de versiunea gratuită, care oferă doar 2 GB inițial. Astfel, utilizatorii pot seta o dată de expirare pentru fișierele distribuite și au o viteză mai mare de transfer și download a datelor.

C.A.