24.2 C
București
joi, 11 august 2022 - 23:36
No menu items!

Drona care a filmat elicopterul de la Siutghiol, recuperată, dar de negăsit. UPDATE

spot_img

Proprietarul aparatului spune că acesta s-a pierdut undeva, între IPJ Constanța și Parchetul Militar

Drona-Phantom

UPDATE 14:23

Drona a ajuns, în final, la Parchetul Militar Constanța, de la Inspectoratul Județean de Poliție. Bogdan Dumitru ne-a declarat că se deplasează la sediul Parchetului, pentru a discuta cu procurorul. Cel mai probabil, imaginile surprinse de camera video a dronei, dacă acestea mai există pe dispozitivul de stocare, vor fi trimise Secției Parchetelor Militare care efectuează ancheta privind accidentul aviatic.


Proprietarul dronei care a survolat locul ]n care s-a prăbușit elicopterul SMURD susține că aparatul, deși a fost găsit de un localnic, a dispărut pe drumul dinspre IPJ Constanța spre Parchetul Militar.

Bogdan Dumitru a declarat, la Antena 3, că a fost anunțat de dimineață de cineva că o persoană a găsit drona și a predat-o Poliței Mamaia. Ajuns aici, proprietarul aparatului de zbor a fost îndrumat către IPJ Constanța, unde a fost predată. La sediul Poliției Județene, ofițerii de acolo i-au spus că drona a fost trimisă procurorilor. De la Parchetul Constanța, Bogdan Dumitru a fost îndurmat către Parchetul Militar. Aici, un procuror i-a precizat că la ei nu a ajuns nicio dronă.