4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 2:58
No menu items!

Droguri la domiciliul lui Justin Bieber

spot_img

justin-bieber

Poliția americană a anunțat marți că a găsit droguri la domiciliul din California al cântărețului Justin Bieber, în timpul unei percheziții desfășurate în cadrul unui presupus caz de vandalism, informează AFP.

La domiciliul cântărețului canadian s-a găsit cocaină și s-au efectuat arestări în anturajul acestuia, anunțase poliția dimineață. După-amiază însă afirmațiile au fost mai prudente: “Nu s-a confirmat nimic”, a declarat AFP o purtătoare de cuvânt a poliției din Los Angeles, adăugând că “Este o substanță interzisă, dar nu știm încă dacă este cocaină. Vom afla după analizele de laborator”. Potrivit altui purtător de cuvânt al poliției, citat de Los Angeles Times, ar fi vorba de ecstasy.

Justin Bieber ,aflat acasă în momentul percheziției, „nu are legătură” cu confiscarea substanței interzise, a declarat într-o conferință de presă susținută marți un membru al biroului șerifului, locotenentul Dave Thompson, adăugând că  una din cele „șapte sau opt persoane” care se aflau la domiciliul cântărețului a fost reținută pentru „deținere de stupefiante”.

Conform site-ului TMZ, persoana arestată ar fi rapperul Lil Za, unul din cei mai apropiați prieteni ai cântărețului canadian. Thompson a precizat că drogurile „se aflau la vedere când polițiștii căutau probe” ale unui presupus act de vandalism.

Autoritățile au efectuat percheziția în urma plângerii unei vecine, care l-a acuzat pe Bieber că a aruncat cu ouă în casa ei din Calabasas (nordul orașului Los Angeles). „Percheziția a avut ca scop recuperarea imaginilor filmate de camerele de supraveghere și a oricărei alte probe ale acelui act de vandalism din 9 ianuarie 2014”, a precizat biroul șerifului într-un comunicat de presă. „Pagubele sunt evaluate de victimă la circa 20.000 dolari. Ancheta este în curs de desfășurare”, se mai arată în comunicat.

Locotenentul Dave Thompson a precizat că, în acest stadiu al anchetei, Justin Bieber „nu a fost nici reținut, nici disculpat”.  Anchetatorii, care inițial au calificat aruncarea ouălor o infracțiune, au considerat-o în cele din urmă delict de vandalism, pasibil de o pedeapsă maximă de un an de închisoare și 50.000 dolari amendă, „din cauza amplorii pagubelor’”. Potrivit locotenentului Thompson,  „Casa a suferit mari stricăciuni”.

C.A.