12.1 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 21:31

Droguri de vânzare la un chioșc RATB. Traficantul a fost arestat

spot_img

Un tânăr a vândut cannabis, în ultimele trei luni, la un chioșc al Regiei Autonome de Transport București, susțin procurorii

ratb1

Doi tineri suspectaţi de trafic de droguri au fost arestaţi după ce poliţişti şi procurori DIICOT au descins, luni, în două locații din Capitală, între care un chioşc de bilete al RATB.

Surse judiciare au precizat că unul dintre tineri era angajat al RATB și vindea droguri unor cunoscuţi chiar la chioşcul de bilete unde lucra.

La data de 19 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii DIICOT – BT Teleorman au efectuat două percheziţii în municipiul Bucureşti, respectiv la un punct de lucru al unei firme de transport public şi la domiciliul unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc“, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române.

La percheziții au fost ridicate 24 de grame de cannabis, 7.000 de lei şi un cântar electronic.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că anul acesta, în perioada februarie – mai, cei doi – unul din Bucureşti, celălalt din comuna Botoroaga (judeţul Teleorman) ar fi vândut cannabis în Bucureşti, inclusiv la chioşcul RATB.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

R.D.