23.6 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 18:49

DRDP București, sancționată de șeful CNADNR

spot_img

Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a sancționat cu avertisment Direcția Regională București pentru centura de sud a Capitalei

3-centurabucuresti-rr

O porţiune de aproximativ 9 kilometri din centura de sud a Capitalei, la ieșirea spre DN5-Giurgiu, intră în reparaţii. Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Narcis Neaga, a sancționat cu avertisment conducerea Direcției de Drumuri și Poduri București, din cauza nedemarării lucrărilor de întreținere a centurii de sud a Capitalei.

Există contract și bani pentru lucrări de întreținere a centurii de sud a Capitalei. Am cerut, încă de la începutul săptămânii trecute, să înceapă lucrările de întreținere. Luni am constatat că nu s-a început nimic. Am sancționat directorii responsabili. Firma Gecor va lucra noaptea și non stop, toată săptămâna, pentru a finaliza cele mai importante lucrări până la sfârșitul acestei luni. Pe 25 mai, verific din nou stadiul lucrărilor.

declarație pentru Sursa Zilei Narcis Neaga, directorul CNADNR


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că în perioada 18 mai – 30 iunie, între orele 22:00 şi 5:00, de luni până vineri şi 24 de ore sâmbăta şi duminica, pe Centura Bucureşti Sud, între km 40 şi km 49, se fac lucrări de întreţinere periodică, covoare asfaltice. Pe perioada acestor lucrări, traficul va fi dirijat cu piloţi de circulaţie alternativ pe o bandă.

Lucrările se fac pe o suprafață de 60.110 mp și sunt executate de firma Gecor.

Șt. Etveș