19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 21:22

Dragoș Tudorache, lider PLUS: “Mari semne de întrebare în coaliția de guvernare”

spot_img

Liderul PLUS Dragoș Tudorache susține că alianța ad-hoc dintre PSD și PNL, în Parlament, pe tema pensiilor speciale, ridică mari semne de întrebare în cadrul coaliției de guvernare.

Europarlamentarul PLUS a mai spus că inițial, în coaliția de guvernare a existat o înțelegere prealabilă pe tema pensiilor speciale, astfel că semnele de întrebare se adâncesc și mai tare în privința PNL.

„Eu de obicei nu operez pe suspiciuni, eu plec de la premisa că suntem cu toții leaderi politici responsabili în această coaliție care ne asumăm ceea ce am promis și ceea ce am semnat. Un moment ca acesta în care vedem un exemplu cât se poate concludent de aliniere între partenerii noștri de coaliție și PSD ne ridică mari semne de întrebare însă avem un for în care să discutăm astfel de situații, acest for este coaliția și intenționăm să ducem această discuție acolo și să înțelegem care au fost motivele pentru care partenerii noștri de coaliție au ales să voteze cu PSD în această comisie”, a spus Dragoș Tudorache, pentru AlephNews.