15.4 C
București
duminică, 16 mai 2021 - 5:38

Dragoș Săvulescu a câștigat procesul cu Gigi Becali. Patronul Stelei plătește daune morale pentru că l-a numit homosexual

spot_img

Dragoș Săvulescu a câștigat procesul cu Gigi Becali: Patronul Stelei plătește daune morale pentru că l-a numit homosexual
foto: cugetliber.ro

Curtea de Apel București a decis luni că fostul acționar al FC Dinamo Dragoș Săvulescu a fost calomniat de patronul Stelei, Gigi Becali,  care l-a făcut homosexual.

Becali este obligat să-i plătească lui Săvulescu daune morale de 10.000 de lei.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanța supremă.

Gigi Becali a reacționat dur, în decembrie 2011,  când a auzit că, în timpul unui meci cu Steaua, pe tabela Stadionului Ștefan cel Mare au fost afișate imagini cu oi, însoțite de refrenele melodiei “Oaia mică”, interpretată de Ada Milea.

“Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat. Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos şi nu întorc şi celălalt obraz. Ce rost au măgăriile astea? Să se gândească şi ei că e vorba de naşul lui Cristi Borcea. Ăştia sunt oameni de de doi lei”, a declarat Gigi Becali.

Lucian Mera