22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 12:07
No menu items!

Dragnea, surprins de întâlnirea secretă dintre Tăriceanu și Iohannis

spot_img

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că a aflat din media despre întâlnirea dintre Călin Popescu Tăriceanu și Klaus Iohannis, declarându-se uimit.

„Am fost surprins. Tăriceanu mi-a spus azi. Mi s-a părut puțin ciudat, în paralel cu consultările oficiale să aibă și discuțiile informale. A rămas consecvent alianței cu PSD”, a spus Liviu Dragnea la Alexandria, după ce și-a preluat mandatul de deputat.

Dragnea a vorbit și despre gestul președintelui Iohannis de a retrimite în Parlament legea celor 102 taxe declarată constituțională de CCR. „Sper ca parlamentarii să înțeleagă că s-a terminat campania electorală și că oamenii așteaptă își îndeplinească promisiunile. Propunem o mică schimbare în programul Parlamentului pentru a avea mai mult timp în discuțiile legilor. Că președintele a vrut să nu fie această lege, tot nu reușește să îmi umbrească bucuria. Se mai întârzie puțin intrarea în vigoare a acestei legi care e așteptată de toți românii, indiferent de culoarea politică. Îmi e greu să înțeleg care e motivul real pentru care a fost retrimisă în Parlament. Sper să nu fie o reacție a unei supărări generate de alegerile de duminică. Această lege va intra în vigoare”, a adăugat Dragnea.

Valeriu Motoc