Dragnea o contrazice pe Firea: Am vorbit cu doamna Corina Crețu chiar sâmbătă seara

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a infirmat declarațiile Gabrielei Firea potrivit cărora comisarul european Corina Crețu a vorbit cu ea, pentru că liderul social-democrat nu i-a răspuns toată vara la telefon.

Gabriel Firea a declarat, la un post de televiziune, că „doamna Corina Creţu m-a informat că a discutat cu ceilalţi comisari europeni şi cu preşedintele Juncker şi au întrebat-o ce se întâmplă la Bucureşti, pentru că ar trebui să înceapă pregătirile pentru preşedinţia rotativă, toţi sunt preocupaţi de securitate”. „Doamna Creţu a spus că va transmite informaţiile şi că crede sau speră să se ia măsuri. M-a sunat pe mine pentru că nici înainte de CEx, nici pe parcursul verii Liviu Dragnea nu i-a răspuns la telefon.. Nu că e o coaliţie a mea cu Corina Creţu”, a spus Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a precizat că a discutat cu Corina Crețu sâmbătă seara. „Eram cu domnul Dan Nica. M-a sunat dumneaei, după conferința de presă. A zis că-i pare rău, că a avut o discuție cu Gabriela Firea și i-a spus că îi pare rău că i-a adus numele în discuție”.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU