12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 2:36

Dragnea: Nu pot accepta includerea „exotică” a jurnalistului Alexandru Căutiș pe listele PSD

spot_img

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni seară, la Antena 3, că nu poate accepta pe listele PSD pentru alegerile parlamentare numele jurnalistului Alexandru Căutiș, propus de liderul PSD Constanța, Felix Stroe.

Alexandru Căutiș și Lavinia Șandru sunt două nume de jurnaliști care ar putea candida din partea PSD la alegerile parlamentare. Căutiș a confirmat că și-a dat acceptul, deși a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai social-democraților și ai liderilor acestora începând cu actualul președinte PSD, Liviu Dragnea. Șandru s-a remarcat și ea prin același tip de atac, iar Dragnea anunță că listele nu sunt făcute cu aceste nume pe ele.

Liderul PSD a precizat, la emisiunea „Sinteza Zilei” că nu poate accepta această propunere „cel puțin ciudată, dacă nu exotică”. „L-am sunat pe președintele PSD Constanța care e în spital. Mâine o să vorbim. Listele se semnează de către președintele partidului. Ar fi cel puțin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aș fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni Căutiș, nu îmi permit așa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiș, nici pe Șandru. Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind”, a spus Liviu Dragnea.

Valeriu Motoc